torsdag 9. desember 2010

Tatiana de Rosnay: Bumerang

Tatiana de Rosnay slo voldsomt igjennom i Norge med Saras nøkkel. Etter to år er det fremdeles venteliste på den i bibliotekene. Bumerang kommer nok ikke helt dit, men det er en underholdende og medrivende historie.

Antoine Rey ønsker å muntre opp søsteren sin Melanie, og har en helt spesiell gave til 40-årsdagen hennes. De skal tilbringe en helg ved sjøen, samme sted de besøkte alle sommerferiene da de var små. Det blir en helg der mange minner strømmer på, noen gode, men også noen som ser ut til å uroe Melanie. Da de kjører tilbake mot Paris etter helgen, er det tydelig noe som plager henne. I det hun skal til å fortelle Antoine hva det er, kjører Melanie av veien, og hun blir hardt skadet. Antoine er uskadd, han våker over søsteren og bestemmer seg for å finne ut hva som hadde gjort sånn inntrykk på henne.

Det skal vise seg å være en godt skjult familiehemmelighet, og en bunke med kjærlighetsbrev står sentralt i historien som rulles opp. Hvis du ønsker å lese en intellektuelt stimulerende bok, styr unna denne!! Dette er en god underholdningsroman, lett å lese og spennende fortalt. Verken mer eller mindre.

Kari

Ingen kommentarer: