onsdag 2. juli 2008

Call girl-sjefen av Roy G. Tveit

Åkrabuen Stanley Sandholmen verver tre polske prostituerte og starter call girl-virksomhet på Karmøy. Bygdas fremste og dypt religiøse menn har sine fysiske behov. Snart er de fleste kunder i bordellet. Sjefen sjøl følger med på hva som skjer i jentenes leilighet via kamera. Han tror at ingen vil merke hva som skjer, men det går selvfølgelig galt tilslutt. Et lik blir funnet i en handlevogn…

Debutanten Roy G. Tveit skriver på nynorsk. Karmøy skildres som et mini-Amerika. Vi møter Gregory Stol, Cliff Ronny Sjøen etc. Dette er en typisk underholdningsroman: lett og morsom.

Carolyn

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denne boken var rett og slett en skuffelse å lese. Forfatteren prøver å gjøre historien morsom, men det tytter av fordømmer og doxa, både hos personene i historien, og hos den som har skrevet den. Nei, spar meg!

Anonym sa...

Det kan vel vanskelig "tytte av fordømmer"? I tilfelle så "Tyter det av fordommer". Men det gjør ikke det. Call girl-sjefen er en morsom bok, særlig for oss som kjenner miljøet på Karmøy. Den treffer blink, rett og slett.