tirsdag 31. januar 2012

Ready player one av Ernest Cline

I 2044 er det dritt. De eneste gledene for folk flest er i det virtuelle virkelighetsspillet OASIS. Etter at skaperen av OASIS dør, settes det i gang en stor konkurranse hvor man skal lete etter tre skjulte nøkler for å arve alt etter den styrtrike skaperen. Wade Watts, vår helt, finner tilfeldigvis den første, og jakten er i gang. En jakt på liv og død, både i det virkelige og virtuelle liv.

Boka oppleves som et dataspill, men også som en spenningsroman. Da jeg var ferdig lå jeg helt skutt på sofaen fordi jeg hadde lest så intenst, jeg hadde jo faktisk vært i et dataspill. Du bør lese denne boka. Den er intens og kul. Også var det litt kjærleik i den og <3

Mette, Stavanger bibliotek
Lån boka hos Stavanger bibliotek, Randaberg bibliotek eller Gjesdal bibliotek

3 kommentarer:

Marianne sa...

Jeg så enig :-) Dette er en UTROLIG KUL BOK! Og det er ikke ofte jeg sier det om en bok! Leste den i desember og kan som deg anbefale denne på det sterkeste om man heller til 80-talls nostalgi og dataspill. Bokomtalen min er her, om du er interessert :)

http://ebokhyllami.blogspot.com/2011/12/review-ready-player-one-by-ernest-cline.html

Linn sa...

Så bra.. denne hadde garantert ikke interessert meg uten deres anbefalinger. Takker...

Eva @Utsikt frå Lia sa...

Har nett starta på denne. Så langt ser det iallfall veldig bra ut. Gler meg til å komme på bussen heimover slik at eg kan halde fram med lesinga.