tirsdag 3. september 2013

Kvinnen fra månen av Milena Agus

Kvinnen fra Månen er en bitteliten bok av den italienske forfatteren Milena Agus. Den er en rar liten bok om en kvinne som skremmer bort sine elskere, blir gift med en mann hun ikke engang liker, møter sin kjærlighet, og lever resten av livet uten ham, men i harmoni med seg selv.

Boken hopper mye i tid og forteller historien i biter, men det gjør ingenting. Historien er vakker og trist. Både denne kvinnen og hun som blir svigermor til hennes sønn har vonde og vanskelige oppvekster. Barna deres møtes og har det godt sammen, men det er barnebarnet som får høre hele historien.
Jeg har ikke så lyst til å skrive så mye om denne boken for jeg vil gjerne du skal få oppleve den selv. De varme sommerdagene, parkene, husene, tiden både under og etter krigen da flere familier måtte dele små leiligheter. Kjærligheten til musikk, til Vandreren og den som vokser frem til ektemannen. Dette er er en nydelig bok selv om den er rar, og verd å leses i et pust i bakken.

Astrid Terese, Hå folkebibliotek

Boken kan lånes hos Stavanger, Randaberg, Sandnes, Gjesdal, Jærbibliotekene og .

1 kommentar:

Kina di bogor sa...

Sujud syukur saya ucapkan kepada ALLAH SWT dan saya sekeluarga sangat berterima kasih banyak kepada KI WARA atas bantuannya saya bisa mendapatkan dana ghoib dan alhamdulillah BENAR2 berhasil karna sekarang ini kehidupan saya jauh lebih baik dari sebelumnya dan semua utang2 saya sudah pada lunas semua,,!!! jika anda mau bukti bukan rekayasa silahkan hubungi KI WARA 085242894584 ini lah kisah nyata dari saya…beliau juga memberikan pesugihan,jual tujul,uang ghaib,bulu perindu.ATAU BUKA BLOK KI WARA